Вся правда про кефір!

Кефір і його користь

Кефір корисний для імунної системи, дозволяє впоратися з хронічною втомою, порушеннями сну.

Кефір знижує рівень холестерину в крові.

Кефір перешкоджає утворенню токсинів і зупиняє перебіг гнильних процесів кишечника.

Гарна засвоюваність організмом цього продукту дозволяє застосовувати його в лікувальному харчуванні, при ослабленні організму. Він сприяє засвоєнню організмом інших продуктів.

Кефір знижує ризик виникнення злоякісних клітин.

Кефір допускається до вживання людьми, які страждають непереносимістю лактози, обумовленої відсутністю в організмі ферменту, що розщеплює лактозу.

Прийом кефіру під час лікування антибіотиками допомагає звести до мінімуму їх негативний вплив на корисні бактерії кишечника.

Кефір корисний для жінок в період менструацій і при клімаксі.

Калорійність. Кефір (середній% жирності) – 60 Ккал, кефір (низький% жирності) – 30 Ккал.

АЛЕ!

Людям з підвищеним виробленням шлункового секрету і з виразковою хворобою кефір протівопаказано.

Кефір має послаблюючу дію, тому людям, кишечник яких схильний до діареї, кефір можна лише в невеликих кількостях

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *